Fantasy Fantasy Podcasts Fiction Latest Podcast

Endor House – Lightspeed -lehti

Conjure Magazine, Zena Cycle 17

Legends in Profile: Hermes Maleficarum
Cassandra Elver-Mabinogion

Tapaa Hermes Maleficarum, joka on monipuolisen suurimman kustantamon takana oleva valloittava voima. Mysteeri sukupolvien valmistuksessa

Ensimmäinen asia, jonka huomasin Hermesistä, oli se, miten toisin kuin muualla hänen perheessään hän näyttää. Hermesin vanhemmat, Taliesin ja hänen vaimonsa Morgana, olivat jotakin voimaparasta taika-alalla, leikkaamalla kaksinkertaisen karhun kuten obsidialaiset terät kaikissa muodikkaissa tapahtumissa. Mutta kun Hermes saapui ensimmäistä kertaa paikalle useless kaksi vuotta sitten, esiintyi Rubedo-pallossa raahalla smaragdipuvulla ja hupulla, se oli ilman kumppania kädessään. Gossip-sarakkeet ovat luonnollisesti spekuloineet, että Hermes suosii discorporealin yritystä, mutta hän aaltoi sen pois täysin kiinnostuksen puutteesta.

Harvat tuntevat todellisen Hermesin. Hän on elänyt salaisesta elämästään sen jälkeen, kun hän oli siirtynyt isältä, paperi-patriarkalta Taliesin Maleficarumilta, jonka sielu säilyy yhdessä Endorin yhdisteen monista himmeistä kirjastoista. Hänen tuhkansa myytiin yksityiselle keräilijälle toisessa jakeessa. Poika Hermes ei ole kiinnostunut hänen isäänsä koskevista kysymyksistä ja välttää hänen henkilökohtaisen elämänsä aiheen.

”Todella”, hän sanoo, siemaillen vaahtoavasta mustasta hiekasta hänen silmätön avustajansa on asettanut pöydälleen. "Oletko täällä kysyä yrityksestä tai vähän vanhasta minusta?"

Otan hetken ja selitän hänelle, että profiilien kirjoittajana vastaus on molemmat. Conjuren kehystetty kantta on seinän takana, hänen isänsä surullisen muotokuvan ja tarinan kanssa, jonka kirjoitin miehestä useless muutama sykli sitten. En halua sanoa sitä, mutta hän tarttuu katseeni ja kerää hänen ajatuksensa.

”En näe ketään tällä hetkellä”, hän sanoo. ”Olen hyvin keskittynyt ottamaan tämän yrityksen seuraavalle tasolle.”

”Seuraava taso” on lause, jota kuulemme hirveän paljon ihmisiltä täällä Endor Housessa lähivuosina. Taliesin ja hänen isänsä Merlin, itse asiassa koko Maleficarums-rivi takaisin ensimmäiseen, on pitänyt perinteistä näkemystä taika-kirjoista ja siitä, miten ne olisi jaettava "jakeeseen."

”Isäni ja hänen perinteiset ajatuksensa . Hän tiesi, että maailmat muuttuvat, mutta hän kieltäytyi muuttamasta heidän kanssaan. Hän keskittyi suuriin seitsemään, ja ymmärrän sen. Mutta siellä on niin paljon enemmän. ”

Hermesin intohimo on selkeä, kun hänen hopeanhohtoiset silmänsä heikkenevät nestekidenäyttöönsä. Hän ei ole yhtä pitkä kuin hänen isänsä, ja hänen kuuluisa vaatimus talonpoikaisten vaatteiden yllättämisestä tekee hänestä vielä pienemmän. Kristallista hän vetää maailman klusterin ja laajentaa niitä ilmassa, jossa ne ripustuvat ja hohtavat

”Tämä” jae. Siinä on satoja maagisia rotuja; tuhansia, ehkä. Yleinen uskonto on yksi voimakkaista maagisista tieteenaloista, joten he olisivat kypsiä ja valmiita yleisöjä. He ylläpitävät itseään käyttäen tahtoa, koska he eivät ole koskaan tunteneet paremmin. Voisimme tehdä tappavan merenkulun vain yhdelle tai kahdelle nimikkeelle seuraavien muutaman jakson aikana; vain glamourin ja kudonnan kirjat muuttavat niiden olemassaoloa ikuisesti. Mutta isäni. . . ”

Hermes kaataa pienet valomaailmat takaisin kiteeseen ja lähettää pisaroita vuotamaan ja muodostamaan piikit koko matolle. ”Isäni oli ennakkoluulottomasti maailmoja, jotka olivat havainneet avaruusmatkalla. Hän väitti, että se oli useless ajan kysymys, ennen kuin he luopuivat tieteen hyväksi. ”

Hermes ei ole taitanut palata ajatustensa polulle, kun hän on eksynyt. Kun hän työskenteli palatakseen takaisin siihen paikkaan, jossa olimme alkaneet, minulla oli aikaa miettiä Taliesinia suurta.

Monet olisivat samaa mieltä Hermesin väitteestä, jonka mukaan mies oli ennakkoluuloton. Hän piti koko elämänsä ajan suurta epäluottamusta tieteellisiin maailmoihin. Muistan enemmän kuin kerran, että hän sanoi, että taika on luonnon rakastaja, joka pyrkii aina tuntemaan hänet ja olemaan yhtä, kun taas tiede on kuin hänen stalker, tallentamalla hänen tekonsa kaukaiselta ja yrittäen hallita häntä.

Hermes ei ole romanttinen kuin hänen isänsä. Hän on enemmän visionääri.

Hän vetää enemmän maailmoja kaivosta, hänen karheat, kapeat hihat kääntämällä tummaksi hihansuissa. ”Tai tässä maailmassa, jossa he ajattelevat, että vain lohikäärmeillä on taika. Tai tämä, jossa niiden käyttö rajoittuu siihen, mitä he saavat sauvista. Aion laajentaa ulottuvuuttamme, kunnes moniympäristössä ei ole mitään sellaista, jota emme voi koskettaa. ”

Käännän lytchglassia seitsemän kertaa, toivoen, että hän on kypsynyt siihen mennessä. Hermes, jonka löysin tuolloin, on hieman pehmeämpi, hieman raskaampi. Hänen toimistonsa sisustukset Endor Housessa ovat tulleet maukkaammiksi ja vähemmän hurmaaviksi. Hän on kuitenkin vielä poikamies.

Hän tervehtii minua enemmän käytännössä kuin nuorena miehenä. Conjurelle on toinen kehys seinään, mutta mitään sen sisällä. Otan tämän tarkoittamaan, että saan lopulta tämän haastattelun päätökseen, mutta oma suojaava loitsu estää minua näkemästä mitään, joka leikkaa omaa kohtaloa.

Asumme syville nojatuoleilleen ja hän korjaa pienet, älykäs silmänsä minulle. Nuorempana miehenä hän hyppäsi hiljaisuuteen, kiirehtiessään perustellakseen itsensä kuin hän olisi oikeudenkäynnissä. Jotain hänessä on asettunut asiaan, ja sanon hänelle niin.

”Olen tullut vakuuttuneemmaksi kuin koskaan, että lapsuutessani muodostunut hypoteesi oli oikea.” Hän pitää yhden sormen, kuin jos hän huomauttaisi omaa nousevaa nero, kiertää huoneen yläpuolella. ”Olen löytänyt satoja muita maailmoja, jotka sopivat aikaisempiin epäilyihin. Olemme alkaneet julkaista joitakin klassikoita siellä uskomattomilla tuloksilla. ”

Hän seisoo ja näyttää minulle avaruusaluksen mallin jostain muualta. ”Kuvittele, että olet tämän aluksen kapteeni ja kohtaat vaaraa. Sillä on vaaraa tähtien välissä, aivan kuten merellä. Jos pystyt maagisesti suojelemaan alustasi tai siirtämään sen vaarasta, olisitko koskaan luopunut tästä voimasta? ”

Hän asettaa mallin alas ja astuu pois, tullessaan yhteen hyllyistä, joissa on Endor Housen monivuotisia bestsellereitä. Hän ottaa alas rasvaisen ruskean kirjan, suljettuna kahdella mustalla togglellä.

”Joten julkaisemme uudelleen Goblinin Grimoiren käytännön taivaan tähtitaivasuojaukseen. Ja se myy ja myy! ”

Hän leikkaa olkansa, kun hän hyllyttää kirjan. Hän kääntyy minun puoleeni, parannettu räätälöinti hänen hupussaan yhtäkkiä ilmenee hänen kierteissään. ”Isäni oli väärässä. Enemmän kuin väärin, hän oli tietoisesti tietämätön. ”

Tietenkään en voi tarkastella tilinpäätöstä, jonka hän osoittaa minulle Endor Houseista, koska minun oikeinkirjoitukseni ajan myötä estää minua investoimasta omaan voittoon. Mutta hänen tapansa vakuuttaa minulle, että hänen strategiansa on maksanut.

”Olemme laajentumassa”, hän uskoo hengittämättä, vetämällä nestemäisestä kristallistaan ​​enemmän valo-ja varjoisia minimaailmoja. ”On niin monta maailmaa, jossa taika on heikko tai yksipuolinen. Jotkut missä – ”

Hän katkeaa, tuijottaen yhtä vähän vihreää maailmaa. Näen ympärilleni pyörivät satelliitit, joten se on selvästi tieteen maailma. Hän huutaa sitä, myrkyttää.

”Hmph”, hän sanoo ja pudottaa sen takaisin. ”Työ ei koskaan pääty. Tulostamme enemmän kuin koskaan. Olemme jopa. . ”Hän pudottaa äänensä alas, kuiskaten kuin salaliitto. ”Olemme jopa alkaneet julkaista kirjoja sähköisessä muodossa. Tiede toimittaa meille taikaa. Voitteko kuvitella? ”

Hän katsoo minua, mutta hän pyytää isäänsä. Conjuren kansi näyttää hartioiltaan olkapäänsä kohdalla molemmille.

Asen lytchglassin kymmenen kierrosta, toivoen, että Hermes on kasvanut.

Hermes Maleficarum on kasvanut todellakin hurmaavaksi sulhasen perinteisessä purppurassa, kaksirivisessä karva- ja turkiskauluksessa. Hänen morsiamensa, Pleasure, Inc: n pääherra, ja hänen vaimonsa vaaleanpunaisen pennun perillinen, joka loi maailman voimakkaimman rakkaudenjuoman, Melody Abraxas yhdistää hänet syvän safiirin siniseen, rikkomalla hänen kerrostetun talon perinteen esiintyä aina uhraavana mustana . Kiiltävä joukko julkaisu- ja spellcasting-julkkiksia on läsnä, ja kameraa, jota kukaan ei käytä lainkaan (näkökulmastani), kuvaa kuvia Conjure-lehden käyttöön. Odotan, että näen toisen maagisesti piilotetun peitekehyksen Hermesin toimistossa.

Suuret diskreettiset tekijät kokoontuvat asemansa yläpuolella olevaan etuoikeuteen. Mistress Hildegard jättää perinteisen hedelmällisyyden siunauksen yli suitsukkeita tuoksuvaan olemukseen. Anginata Suuri on otettava kiinni jalokivipullossa, kun hänet huomataan parin ensimmäisen syntymän lapsen kärkeen. Olen varma, että Taliesin kutsuttiin, mutta en voi löytää paterfamiileja kehollisten vieraiden keskuudessa. Sisäänkirjautuneet vieraat tanssivat ja kaventuvat ja huipentuvat elävän, itse rakkauden rakkauden ilmentymiseen, jolloin jokainen makaa ruohoasennossa ensimmäisen rakkauden vaativalla hehkulla valaisee suonensa. Se on erittäin hienoa työtä, viipymättä tunteja ja väkijoukon näyttäminen nuoremmaksi.

Se on vuosisadan häät (arvaan, kutsuja kaadetaan joka päivä ja lytchglassini saa todellisen harjoituksen). Olen vain nöyrä toimittaja, totta, mutta edes en ole tarpeeksi kasvatettu tarpeeksi kyseenalaistamaan nämä kaksi hääpäivästään. Toivotan heille kaikkia onnea, kun pyyhän lasillisen Abraxas Candy Nostalgiaa, jossa on hieman kiteytynyt optimismi. Se on aivan yhtä hyvä kuin sanotaan

Kahdentoista syklin myöhemmin Maleficarumin omaisuus uusitaan Melodian käsien alla. Se on menettänyt kaiken Hermesin nuorten kodin ja on kasvanut tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Tervetuliaismatto laulaa minulle saapuessani, harjaamalla kengät varovasti. Tapahtuma-opas johtaa minut tutkimukseen. Melody on siellä, lämmin ja armollinen ja pukeutunut kuningattareksi timanttien ja akvamariinien tahdistuspilvessä. Hän ei ole ikääntynyt päivässä.

Näen heti, että Hermes on vihdoin rentoutunut. Kuusi peitekehystä ripustaa meitä kirkastetuille seinille kultaisella muotillaan, mutta yksikään niistä ei pidä Taliesinin vanhaa kasvoja. Uusi patriarkka itsessään on maroonissa, laihtumissa, jotka muistuttavat hänen häätherkinsä. Hän tervehtii minua todellisella lämpöllä, ikään kuin olemme olleet ystäviä koko tämän ajan. Ehkä meillä on.

Heidän nuori poikansa Azimuth on viimeisin, jonka kanssa puhun. Kysyn häneltä tulevaisuudesta, jos hän ajaa Endor Houseia isänsä pelottoman raivon kanssa. Shyly, huolellisesti, hän näyttää minulle oman nestekiteen. Se on pienempi versio isänsä versiosta, mutta näen jo pojan lahjakkuutta. Sisältö on niin selkeä, että ne ovat lähes kiinteitä. Vaikka aukko on pieni, se sisältää suurimman osan jo tunnetuista multiverseista

Azimuutti saapuu, tähdet heijastuvat pienissä pyöreissä lasissaan. Hän on toisin kuin hänen isänsä tai äitinsä, ja se näyttää varovaisemmalta ja harkitsevammalta kuin kumpikaan niistä, jotka hänestä oli tehty. Varovasti, hän vetää ulos joukon maailmoja.

”Katso nämä?” Kuun ja satelliittien pyörivät, pilvet pyörivät. ”Näillä maailmoilla ei ole mitään maagiaa. Vain tiede. Tiedätkö, mitä yksi hyvä kirja, sanoo Tulipalo ruusussa voisi tehdä heille? Jos Endor voisi julkaista kyseisessä maailmassa, voisimme – ”

” Jätä se olemaan ”, Hermes huutaa poikaansa tarpeeksi ääneen, että poika järkkyy missä hän seisoo. ”Ei ole mitään maailmaa, jossa ei ole taikuutta. Et vain ole tarpeeksi ammattitaitoinen löytääksesi sen. Sanoin sinulle. Te olette liian nuoria ymmärtämään. ”

Azimuut katselee köyhdytettyä maailmaa, kasvojaan. Hän tarjoaa minulle anteeksipyynnön pienen hymyn, joka laskee maailmoja kuin helminauhaa takaisin vetolaatikkoon, josta he pilferoitiin.

”Anna anteeksi isäni”, Azimuth sanoo nöyrässä pienessä äänessä. ”Hän on suuri mies, mutta hän on hyvin asettunut hänen tapaansa.”

Hellävaraiset lukijat, olen käyttänyt lytchglassia tälle syklille ja minun on palattava kotiin. Kun vuodet hämärtyvät, katson isien ja poikien välisiä ketjuja. On houkuttelevaa heittää atsimuutti hänen äitiään uudestisyntyneeksi tai pelkäksi reaktioksi omaa isäänsä vastaan. Totuus on todennäköisesti jotain muukalainen, jotain mahdotonta ennustaa. Enkö itse näe mitään muuta kuin Azimuthin debyytti, ehkä muutama vuosi sen jälkeen. Oma kuolevainen avuttomuuteni antaa minulle suurta myötätuntoa niille maailmoille, joilla ei ole taikaa, jota yksin Azimuutti voi nähdä. Ehkä hän voi lähettää heille valon pimeydelleen. Ehkä jossakin suuressa paikassa toinen lapsi aikoo lähettää meille kipinän omalle.

Jos haluat ottaa yhteyttä kirjailijaan, lyö kolme ensisijaista corvin höyheniä Rune-joen varrella pilvisenä päivänä.

Harkitse meitä tukemalla jotakin seuraavista tavoista:

! Funktio (f, b, e, v, n, t, s)
Jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0';
n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna, dokumentti, 'käsikirjoitus',
'Https://join.facebook.internet/en_US/fbevents.js');
fbq ('init', '421461225046491');
fbq ('monitor', 'PageView');