Forum Latest Le Mauricien

EUROOPAN UNIONI … EUROOPPA MAATALOUS (V – Loppu) – Historiallisen syklin loppu ja fasismin uusiutuminen

Paracetamol is made easier on the verge of a social disaster

 http://www.lemauricien.com/  http://www.lemauricien.com/ FIROZ GHANTY

Mekaaninen reaktio ennustettavissa oleva, on fašismin ja äärioikeuden elpyminen kaikkialla Euroopassa viime vuosikymmenten aikana perinteisen ideologisen doxan, antisemitismin, populismin, homofobian, nationalismin, rasismin, muukalaisvihan, valkoisen ylivallan, hysteerisen karkotuksen, ”Euroopan concept, euro, ihmisoikeudet, retorinen yksinkertaisuus identiteetin, politiikan ja talouden sulkemiseen ja eristämiseen ensisijaisessa kansallisessa kapitalismissa. Hallusinatorisen anti-maahanmuuton, perustamisvastaisen ja anti-eliitin puheen lisäksi tietenkin arabien, muslimien ja islamin sisäisen vihamielisyyden herätys, vanha ristiretkien arkkityyppi. Poliittinen väkivalta on myös yksi äärimmäisen oikean osan olennaisista komponenteista, vaikka sen tietyissä hetkissä se asettaa sen takapolttimeen antamaan hyväksyttävämmän kuvan julkisivusta, jota media sanoo "demonisoinnista".

Kaksi tilannetta Viimeaikaiset raportit vahvistavat väitteen siitä, että Euroopan äärimmäinen oikeus on ottanut vallan voiman. Ensinnäkin François Hollanden poliittinen virhe avioliittoa kaikille koskevassa keskustelussa, ilman herkän yhteiskunnan aiheen valvontaa, hän antaa tekosyyn eturintaman nousulle ja luo edellytykset muodolliselle poliittiselle rakentamiselle katolilaisille. anti-sekulaariset antirepublicans, monogamisen ja heteroseksuaalisen perheyksikön fanaatikot. Toiseksi, Notre Dame de Parisin katedraalin tulipalo herätti kahdenlaisia ​​puheenvuoroja, joista ensin esitettiin epäilyjä sen vahingossa tapahtuvasta luonteesta ja sitten kyseenalaistetaan valtion kyky ylläpitää ja suojella kristillinen arkkitehtoninen perintö, jonka hän on kirkon ja valtion erottamisen lain (1905) nojalla tallettaja, yrittää avata keskusteluja tämän luvun lain laillisuudesta, aiheuttaa mahdollinen sen kumoaminen ja kyseenalaistaa siten sekularismi. Jotkut puhujat herättävät Ranskan (ja Euroopan) kristilliset juuret ja Uskon uudistamisen, syyttävät antiklerikalismin mitään kritiikkiä jälleenrakentamisen rahoituksesta.

Äärimmäisen takana tällä hetkellä on vanha eurooppalainen synnynnäinen ekstremismi, joka palaa paljon pidemmälle kuin Hitler ja Mussolini, jotka antoivat hänelle näkyvyyttä ja toimintakykyä. Se on jumalallisen oikeuden monarkioiden loppu, joka synnyttää liikkeen, jonka pitäisi olla perinteinen, pakolainen ns. Luonnonarvoissa, ultra katolisuus, joka kieltäytyy modernisuudesta.

Donald Trumpin, hänen tweettinsä, valinnassa irrationaalisia, vääriä tietoja, valheita, manipulaatioita ja sen vihaa lehdistölle houkuttelee populisteja. Brexit perustui David Cameronin opportunistiseen lupaukseen järjestää kansanäänestys Yhdistyneen kuningaskunnan Euroopan jäsenyydestä vuoden 2015 vaalikampanjassa hänen uudelleenvalintaa varten ja sitoumuksestaan ​​erota, jos hän menettää. Kansanäänestys järjestetään vuonna 2016, ja eurooppalaiset eurooppalaiset, Nigel Farage UKIP: stä, johtavat voittoa manipuloimalla äänestäjiä väärien tietojen avulla sosiaalisten verkostojen kautta. Theresa Mayin Brexitin katastrofaalinen hallinta ja sen aiheuttama poliittinen kriisi, jos se ei rohkaise Euroopan poistumista, vahvistaa kuitenkin populistien leiriä. Se on pelin loppu, varmasti väliaikainen, kun historia opettaa, Euroopalle, joka ajatteli olevansa yhtenäinen, rauhallinen ja vauras

 http://www.lemauricien.com/  http: / /www.lemauricien.com/ Eräiden kaukana olevan Milanon jäsenten edustaminen vuonna 2018 (AFP)

Trumpin eristyneisyys ja protektionismi haastavat maailman poliittista, kaupallista ja sotilaallista tasapainoa koska hän vapautti kaikkialla Yhdysvalloissa Euroopan puolustuksesta sopimuksista ja sopimuksista, jotka sääntelivät kansainvälisiä suhteita yleisesti sovitulla ja arvostetulla järjestyksellä. Itse asiassa siitä tulee kansainvälinen takuu kaikille ääripäille kaikkialla maailmassa, Bolsonarosta Brasiliassa RecepTayyip Erdoganiin Turkissa, Filippiinien Duterteen, Intian Narendra Modin, Italian Matteo Salvinin jne. Kautta.

Todennäköisyys, että kaukana oleva oikeus ottaa vallan EU: ssa toukokuussa, huolimatta monista sisäisistä suuntauksista, ristiriitaisuuksista ja olennaisista eroista, on vakava suuntaus. EU on kallistumassa, sillä se on jo Agonylla, sillä ei ole vastausta kysymyksiin, tulevien kansojen pelot estetty. Kun yritetään hillitä fasistista kansallismielisyyttä ja populismia, klassisten oikeuksien osapuolet kannattavat opinnäytetyöjään. Lähes kaikkialla maailmassa äärimmäinen oikeus ja autoritaariset demokraatit ovat vallassa tai vallan kynnyksellä. EPP, Euroopan kansanpuolue, joka ryhmittelee klassiset oikeat puolueet, erottui äärimmäisestä, mutta jotkut näistä äärimmäisistä alueista ovat sen riveissä, ja yrittää piirtää punainen viiva, ennennäkemätön äänestys syrjäytymisestä Unkarilainen Viktor Orban ja hänen puolueensa, jotka luonnollisesti liittyvät äärioikeuteen. Erittäin konservatiiviset konservatiivipuolueet liittyvät äärimmäiseen oikeuteen joissakin asioissa, myös maahanmuutto. Cordon Sanitaire, joka on äärimmäisen oikealla puolella, on suurelta osin haalistunut joissakin maissa vallitsevien koalitioiden kanssa. Kun äärimmäiset oikeat huutavat hyökkäyksessä, (Alain Finkielkraut, ranskalainen filosofi Islamophobe puhuu suuresta korvaamisesta), että jotkut Länsi-Euroopan maat kieltäytyvät ottamasta vastaan ​​hädässä olevia maahanmuuttajia Välimeren hautausmaalle, paitsi jos he ovat itäisiä kristittyjä, itäiset sulkevat rajansa, Ranska, humanistisen oppiaiheen iankaikkinen luovuttaja, tekee saman sulkemalla satamansa, mutta salaperäisesti. Ja kun Saksan Merkel, joka on vielä huonosti historiansa, avaa ovet pakolaisille, AFD, Alternativ Für Deutschland, kaukana oikealla on. Hän on kieltäytynyt parlamenttivaaleista niin paljon, että hänet työnnetään kohti poistumista.

Emmanuel Macron saapuu Ranskan puheenjohtajakaudella neljänneksellä hänelle annetuista äänistä ensimmäisellä kierroksella, sekä ne, jotka on siirretty toiseen kierrokseen kansallisen etupuolen torjumiseksi. Se on oletusarvoisesti voitto. Vähemmistöjen voitto. Maaliskuussa on sileä populismi, joka tukee keskitettyä diskurssia, "ei oikeaa eikä vasenta", "uutta maailmaa vanhaa vastaan", itse asiassa se on liberaalinen hanke kovista rakenteellisista uudistuksista ja neljännen vuosisadan jatkuminen entinen presidentti Sarkozy poistamalla ammattiliitot, julkiset palvelut, sosiaaliset voitot ja julkiset yritykset. Macron hyötyi myönteisistä olosuhteista, ensin presidentti Hollanden kieltäytymällä hänen sosiaalidemokraattisesta ohjelmastaan ​​hänen toimikautensa aikana ja fratricidal-sodista, jotka johtivat sosialistipuolueen hajoamiseen; Jean Luc Mélenchonin kuolematon ranskalainen radikaalien vasemmiston jälleenrakentaminen ei ole vielä valmis ottamaan releen, sitten oikeuksien pettymykset äänestäjien presidentin ja ras-le-bolin aattona. osapuolet, jotka eivät tarjoa tulevaisuutta eikä edisty. Macron löytää tilaa rakentaa strategiansa vallan valloittamiseksi. On liian myöhäistä ymmärtää, että autoritaarisena demokraattina hänen on tapettava viidennen tasavallan porvarilliset sosiaaliset ja demokraattiset instituutiot keskittämällä kaikki poliittiset voimat valtion yläreunaan avaamalla liberalismin bulevardi. Ammattiliitot ja vähentynyt vasemmisto eivät voi pysäyttää sitä, se on Keltaiset liivit, tämä murto-osa, joka ajattelee, joka lopetti uudistuksensa.

Hän ajatteli, että Saksan liittokanslerin kanssa kunnostetussa Pariisin-Berliinin oikeanpuoleisessa akselissa alistamaan koko Euroopan. Angela Merkel on alussa, ja hän heikkeni ja palasi vaalikenttäänsä presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella, eikä hän enää kykene aiheuttamaan tarvittavaa koulutustehoa pysäyttääkseen äärimmäisen oikealla puolella ja vielä vähemmän ryhmää eurooppalaiseen keskipisteeseen. Se on viimeinen bastion äärimmäistä oikeutta vastaan ​​Euroopan laajuudessa, se pilkkaa vielä enemmän poliittista kohtausta. Euroopan tasolla hän menetti uskottavuutensa ja kansainvälisesti hän ei ole mitään Trumpia ja Putinia vastaan. On huomattava, että poliittisen kielen inflaation myötä on paradoksaalista, että Emmanuelin makronidemokraattinen autoritaarisuus voidaan esittää progressiivisena.

Äärimmäisen oikeanlainen eurooppalainen halusi pitkään tuhota EU: n. Hän muutti taktiikkaa, hän harjoittaa nyt entrismia. Se on ymmärtänyt, että sen on omaksuttava unioni, sillä on tarpeen ryhmitellä kaikki sen tunteet, rakentaa määrittävä voima, joka pystyy muuttamaan sitä ja vaikuttamaan maailmaan. Se on sen tarjoamien hyötyjen, mutta samalla olennaisesti sitoutunut erottamaan kehitystä kansallisen itsemääräämisoikeuden ja riippumattomuuden perusteella, standardien standardoinnin poistamiseksi, mekanismien, välineiden ja välineiden purkamiseksi, joilla pyritään standardoimaan lakeja. ja yhteiset määräykset, rajoittaakseen toimielinten toimivaltuuksia ja oikeuksia, sisäisten rajojen palauttamista ja ulkopuolisten sulkemista, maahanmuuton kieltämistä, maaperän oikeuden korvaamista veren oikealla puolella pysäyttääkseen perheenyhdistäminen, ulkomaalaistaisten kansallisuuden poistaminen rikoksista ja heidän karkottamisistaan, poliittisen turvapaikkahakemuksen poistaminen, sääntöjenvastaisessa tilanteessa olevien henkilöiden järjestelmällinen karkottaminen, rajoittamaan henkilöiden pääsyä sosiaalipalveluihin ihmisoikeuksien kyseenalaistaminen jne. [19659004] Geopoliittinen uudelleenmuodostus, koska Neuvostoliiton hajoaminen ja itäblokin häiriöt ovat muuttaneet maailmaa hallitsevaa kaksisuuntaista tasapainoa. Se pyörii kolmen niin sanotun nousevan maan, Kiinan, Intian ja Venäjän ympärille. Eurooppa ei ole pystynyt pitämään Venäjää Syyriassa ja Krimissä. Ydinvoimat ovat jo pitkään olleet taloudellisia ja teknologisia suurvaltoja, jotka ulottuvat heikentyneeseen Eurooppaan, voimattomuuteen ja Yhdysvaltojen vetäytymiseen. Tässä uudessa kokoonpanossa ristiriitaiset valtuudet, edut ja päätökset ovat siirtyneet ja lisääntyneet. Kaukana oikea Eurooppa huolimatta tietyistä etujen ja ideologioiden konvergensseista maailman muiden ääripäiden kanssa, vastakkainasettelu sen selviytymiseksi armottoman taloudellisen sodan yhteydessä, jossa kansainväliset sopimukset ja sopimukset kukistetaan, ja sen kulttuurinen aura menettänyt äly, joka on siirretty toisen luokan sotilaalliseen valtaan, se on lopullisesti menettänyt kaiken tärkeyden. Se tuo mukanaan kaatumisiaan maista, jotka ovat siitä riippuvaisia.

Olemme keskeisessä vaiheessa maailman historiassa, kukaan ei voi ennustaa, mikä lopettaa tämän pitkän siirtymän. Fasistinen jäätymisjakso tai humanistinen nousu? Historia ei toista itseään, mutta nykytilanne sallii rinnakkain Euroopan, 30-luvun, suurta kriisiä edeltäneiden varainhoitovuosien, vaarojen nousun ja maailmanlaajuisen häviämisen. Toisaalta löydämme varakkaan vähemmistön huolimattomuuden, joka sallii itsensä kaiken, paeta ja elää todellisesta maailmasta ja toisaalta draama, joka sitoo suuren enemmistön jumissa kauhistuttavassa, tappavassa ja ahdistusta herättävässä todellisuudessa, jota pahentaa sosiaaliset verkostot vääriä tietoja, väärennettyjä uutisia, infox. Pahinta on ehkä tulossa, koska liberaali taloudellinen järjestelmä, joka kulkee ennen tuottavuutta, kulutus ilman ilmastohäiriöitä johtaa meidät Chaosiin

END

Tämä three. toukokuuta 2019 [19659004] Cascadelle

Beau Bassin