Forum Latest Le Mauricien

Kyberturvallisuus: hallitsijamme tartuffien politiikka

Paracetamol is made easier on the verge of a social disaster

 http://www.lemauricien.com/  http://www.lemauricien.com/ Avinash Ramessur

Ilmoitettu hylätyksi ja lakkautetaan kuoppaan, joka palvelee meitä parlamenttina oikeutettuun kysymykseen tietoturvariskeistä, jotka osoitetaan "turvallisen kaupungin" -hankkeen toteuttamisesta määritetyn palveluntarjoajan toimesta (jota kutsumme palveluntarjoajaksi X: ssä muualla tässä artikkelissa): " Tuo minulle todisteet ja teen sen!

Tämä on kolminkertainen tekopyhyys, joka on arvokas Molièren Tartuffelle:

1. Organisaatiot, jotka kykenevät tarjoamaan tällaisia ​​todisteita, ovat päivän hallinnan hallitsemia organismeja, jotka tietenkin toimivat koko opasiteetissa. Miten vastustaja voisi esittää tällaisia ​​todisteita?

2.Sopimusta, joka koskee tätä hanketta, tehtiin toimittajan X ja vuoden 2001 osakeyhtiölain nojalla toimivan organisaation välillä (ja näin ollen se on yhteisö). yksityinen]joka tekee minkä tahansa parlamentin jäsenen valvonnan mahdottomaksi.

three.Jos päivän hallitus katsoo, että se on tehnyt työnsä, herää kysymys siitä, mikä on sen henkilön pätevyysaste, jolla on sitoutunut lainaan artikkelia (ks. jäljempänä), tämäntyyppisen riskin havaitseminen on "Tämä tavaraa on leikkausreunan kärjessä, eikä ole helppoa ratkaisua."

Lyhyesti sanottuna vastaamaan myös ministerille, joka on tullut suuri kyberturvallisuusasiantuntija (miten?), emme saa sekoittaa omia rajojasi maailman rajojen kanssa. Vähän nöyryyttä ongelman suuruuden edessä olisi toivottavaa.

Miksi tämä on ongelma, jolla viestintäinfrastruktuuriemme mysteerit annetaan toimittajalle X?

1. Ketjujen saastuminen elektronisten komponenttien maailmanlaajuinen tarjonta, jonka X-palveluntarjoajan kotimaassa olevat yritykset eivät ole käytännössä havaittavissa. joko ohjata laitetta etänä tai siirtää tietoja luvattomille kolmansille osapuolille. Lue seuraava artikkeli:

https://www.bloomberg.com/news/features/2018-10-04/the-big-hack-how-china-used-a-tiny -chip-to-infiltrate-america-top-companies

Kuten tässä asiakirjassa todettiin, ongelma ei rajoitu ainoaan myyjään X. Tämä on yleinen käyttäytyminen, joka johtaa vaarantaa kärsineiden maiden kansallisen turvallisuuden ja myös sellaisten yritysten turvallisuuden, jotka ovat mukana maailmanlaajuisessa taloudellisessa taistelussa selviytyäkseen.

2. Samanlaisen sähköisen sirun saastuttamien puhelinten käyttö johtaa samoihin seurauksiin vakoilun kautta kolmannessa maassa tärkeinä pidettyjä henkilöitä. Tältä osin lue seuraava artikkeli, jossa vanhemmat turvallisuusviraston virkamiehet antavat tarvittavat varoitukset.

https://www.theverge.com/2018/2/14/17011246/huawei-phones- safe-us-intelligence-chief-fears

Ote: "on syvästi huolissaan sellaisen yrityksen olemassaolon riskeistä, joka ei ole Hän lisäsi, että tämä tarjoaisi mahdollisuuden muokata tai varastaa tietoja vahingossa. Ja se tarjoaa mahdollisuuden suorittaa havaitsemattomia vakooja.

Haluan, että heitä ohjaa oman maansa kansallinen turvallisuus, mutta kun olet Tom Thumb, jolla on kansallinen itsemääräämisoikeus puolustaa ilman suuria keinoja tai ilman suuria taitoja paikallisella tasolla, sinun on pyrittävä kuuntele ja luota muiden työhön matamoreen sijasta.

3.Cerise on the cake: Englannin GCHQ: n kansallisen kyberturvallisuuskeskuksen (NCSC) kuuma raportti (maaliskuu 2019) toimittaja X.

Huomaa, että tämä asiakirja julkistettiin avoimesti, kun julkisia varoja käytettiin tämän kertomuksen laatimiseen ja Ison-Britannian kansalliseen etuun nähden vastakohtana käyttäytymiseen. meidän päämiehemme läpinäkymätön, jotka eivät halua vain piilottaa heidän puutteellisuutensa vaan myös tehdä tartuffeista

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/a ttachment_data / file / 790270 / HCSEC_OversightBoardReport-2019.pdf

Valitut otteet:

"Valvontalautakunta ilmoittaa, että tulevien tuotteiden riskinhallinta on vaikeaa Yhdistyneen kuningaskunnan käyttöönoton yhteydessä, kunnes perustana oleva "Valvontalautakunnalla ei ole vielä ollut mitään tekemistä luottamuksen kanssa X: n kyvystä saattaa päätökseen muutosohjelmansa elementit, jotka se on ehdottanut

"Yleisesti valvontalautakunta voi antaa vain rajallisen varmuuden siitä, että se todennäköisesti lievennetään pitkällä aikavälillä.

https://www.theregister.co.uk/2019/02/20/ncsc_huawei_security/

Uutteet:

"Dr. Ian Levy GCHQ: n Cyberistä

Armed kertoi maailman lehdistössä on tiedotus siitä, että toimittaja X oli osoittanut Yhdistyneen kuningaskunnan valvojille "huolestuttavia teknisiä kysymyksiä" viime vuonna. Hän lisäsi: "Tänään emme ole nähneet uskottavaa suunnitelmaa. Se on tilanteen todellisuus, valitettavasti. »

« Kun brittiläinen hallitus myöntää nyt, että nyt ei ole mahdollista, voit käyttää omia suojattuja verkkoja … »

Joten on monia syitä huolehtia huonosti nimetyistä "Turvallinen kaupunki" -hanke ja sen vaikutus kansalliseen suvereniteettiin. Se on todellakin me, Mauritania, jotka ovat aisankannattajana, koska ulkomaiset hallitukset tuntisivat paljon paremmin hallitsijamme toimia kuin me. Voi vain kuvitella, miten he tekisivät tarvitsemansa käytön, jotta he voisivat edesauttaa käpyjä maailmassa.

Samassa istunnossa ilmoitettiin pelottavalla tavalla: "Tule mukaan erityisiin kysymyksiin ja minä vastaa niihin. Chiche! Seuraavassa on kysymyksemme hallitukselle:

1.Toimitetaan verkkoarkkitehtuurisuunnitelma, jossa kuvataan kaikki Protected City -hankkeen ydinverkkoelementit, mukaan lukien toimittajien nimi, vastaavat laitteisto- ja ohjelmistoversiot sekä hankkeen yhteenliitettävyys muiden verkkojen kanssa (sekä nimetyn operaattorin sisäiset että ulkoiset).

2.To osoittavat, tieto siitä, onko laitteiden lueteltujen 1 yläpuolella-on tehty perusteellinen valvonnan laitteisto (mukaan lukien mutta ei rajoittuen optista skannausta, mikroskopia, röntgentomografiaa) tarkastusta noudattamisen teknisiä spesifikaatioita Edellyttäen laitteisto. Raportin toimittaminen, jos se on tehty

three.Voit selvittää, onko laite sisällytetty tarkastuksen piiriin. Raportin toimittaminen, jos se on tehty.

4.Voit ilmoittaa, onko tietoliikenne tuotettu projektin Protected Metropolis salaamiseksi verkon solmujen ja loppukäyttäjien väliseen viestintään. Jos vastasitte myöntävästi, ilmoittakaa, kuka on salausavainten tarjoaja / omistaja ja onko varmistettu, että se ei sisällä mitään seuraavista:

5.Toistamaan, käytetäänkö langattomia teknologioita solmun väliseen viestintään hankkeeseen. Jos vastasitte myöntävästi, mitä tekniikoita käytetään (ks. Protected City -tapahtuma samalta toimittajalta Pakistanissa)

Niillä on toiminnallinen ja toiminnallinen vaihe, eikä niitä ole vielä pystytty tekemään.

varmistaa, että tässä asiakirjassa lueteltujen laitteiden tulevia ohjelmistoja ja / tai laitteistopäivityksiä ei välttämättä vaaranna Mauritiuksen kansallisen turvallisuuden edut

Lisäkysymykset tästä aiheesta ovat myös merkityksellisiä:

1 .Jotta saat luettelon tärkeistä valtion tietotekniikka- ja viestintäinfrastruktuureista ja niihin liittyvästä toimittajasta

2.Toimittajien luettelo tärkeimpien televiestintäoperaattoreiden ja niiden alkuperämaan Jos tällaista luetteloa ei ole, ilmoita, miksi hallitus ei ole vielä laatinut luetteloa kansallisista turvallisuusetuista maista.

three. Edellä 1 ja 2 kohdan osalta, jos luettelo on olemassa ja jos se osoittaa toimittajien keskittymisen yhteen alkuperämaahan, 19659004] four.Lisätietoja tärkeimmistä palveluista ja niiden palveluista. Muutaman pienen fablesin loppuun: "Jos joku yhtäkkiä syöksyy raikasta ilmaa a sammakko kuumassa vedessä, hän pakenee sitomalla; jos se upotetaan kylmään veteen ja vesi kiehuu hyvin hitaasti, sammakko muuttuu tunnottomaksi tai tottuu lämpötilaan kiehumiseksi.

Moraali: Onnellisuus on pimeässä … niin kauan kuin se kestää!